Món Esport
Exclòs de la selecció per estudiar
  • CA

El jove palista, Ferran Brugada, de 19 anys, no ha estat seleccionat per anar al torneig internacional de tenis taula, Universiada. Segons publica el rotatiu Ara, Brugada no participarà en el torneig, on només poden competir estudiants universitaris, per haver prioritzat els estudis per davant de l’esport en un moment donat de la seva vida.

El 2009, un examen important a la universitat el va fer renunciar a la participació de dos Opens consecutius, i des de llavors no l’han tornat a seleccionar per a cap altra competició, malgrat complir les condicions que es requereixen.

Per poder participar en l’Universiada cal tenir menys de 27 anys, ser estudiant d’universitat i, entre d’altres, haver participat en el Campionat d’Espanya Universitari, del que Brugada va ser tercer.

Brugada explica a l’Ara que “quan em vaig assabentar d’això, em vaig emprenyar i vaig intentar parlar amb ells”. El jove, però, no ho ha aconseguit i l’única explicació que ha escoltat de la federació ha estat a través de COM Ràdio. En una entrevista al seleccionador espanyol, Stenn kyst explica que “ell ha apostat pels estudis i aquesta decisió l’obliga a sacrificar altres coses”.

Tot i això, Ferran Brugada no perd l’esperança de poder competir algun dia amb la selecció espanyola, com ja va fer en la seva etapa infantil i juvenil.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa