Els europeus dominen la jornada d’atletisme i els esports col·lectius entren a la fase final

La delegació espanyola ha sumat dues noves medalles

L’onzena jornada de competició dels Jocs Olímpics de Tòquio ha estat acompanyada d’un nou rècord a l’atletisme. El noruec Karsten Warholm ha guanyat l’or a la prova dels 400 metres tanques i ha superat la plusmarca mundial en realitzar la prova en 45,94 segons. D’altra banda, el suec Mondo Duplantis ha obtingut el metall daurat a la prova de salt de perxa en realitzar un salt de 6,02 metres.

En categoria femenina, dues europees més s’han proclamat campiones olímpiques. En primer lloc, ho ha fet l’alemanya Malaika Mihambo a la competició de salt de longitud i, posteriorment, la polonesa Anita Wlodarczyk en llançament de martell. A més, l’estatunidenca Athing Mu ha obtingut l’or als 800 metres i la jamaicana Elaine Thompson-Herah als 200.

Altrament, la majoria d’esports col·lectius han definit avui la seva lluita per les medalles. La final de futbol masculina la disputaran Espanya i el Brasil. Pel que fa a l’handbol masculí, els enfrontaments de semifinals seran Espanya-Dinamarca i França-Egipte. Quant al waterpolo femení, s’enfrontaran Espanya i Hongria, a la primera semifinal, i els Estats Units i el Comitè Olímpic Rus a la segona.

Un altre esport que ha definit les seves semifinals és el bàsquet, on ha arribat la pitjor notícia del dia per a la delegació espanyola. Els Estats Units han eliminat Espanya en l’últim partit dels germans Gasol a la selecció i s’enfrontaran a Austràlia a la semifinal. L’altre aparellament el formen Eslovènia i França.

No obstant això, dos representats espanyols s’han penjat un metall durant la jornada de dimarts. Teresa Portela ha obtingut la medalla de plata a la prova de 200 metres K-1 de piragüisme. D’altra banda, el balear Joan Cardona ha aconseguit l’argent a la modalitat Finn de vela.

Més informació

Nou comentari