L’Eurolliga multa el metge del Madrid per qualificar el Barça de “colla de rates”

L’Eurolliga ha anunciat que ha multat el metge de la secció de bàsquet del Reial Madrid, Miguel Ángel López, amb 15.000 euros per dir “colla de rates” al Barça abans del Clàssic de bàsquet del passat dijous. El club blanc, per la seva banda, també ha estat sancionat per la màxima competició continental, encara que la quantitat, 4.000 euros, ha estat menor.

El metge de l’entitat madrilenya ha estat castigat per “falta de respecte cap a un altre club de l’Eurolliga” després que les càmeres de Real Madrid TV captessin el seu insult al conjunt blaugrana en l’arenga prèvia al duel. Es va referir al Barça com a “la colla de rates més gran de l’Eurolliga” i, encara que es va disculpar amb un comunicat, haurà de pagar la sanció que se li ha imposat.

El Reial Madrid, per la seva banda, ha estat multat per “la conducta ofensiva dels seus afeccionats” durant el mateix Clàssic contra el Barça al WiZink Center, corresponent a la vuitena jornada de l’Eurolliga i culminat amb triomf local per 85-76.Més notícies

Tsunami demana a Barça i Madrid que s’impliquin en l”Spain, sit and talk’

El moviment afegeix que espera una resposta els propers dies abans d'emetre un altre comunicat

Piqué posa data a la seva retirada

El central català assegura a 'Mundo Deportivo' que "el meu objectiu és arribar fins al 2022" i que "no tinc cap intenció de vestir una altra samarreta que no sigui la del Barça"

Nou comentari