Món Esport
L’Eurolliga i l’Eurocup, suspeses pel coronavirus

L’Euroleague Basketball ha anunciat aquest dijous, després de consultar-ho amb els clubs, que se suspenen de forma temporal les seves tres competicions pel coronavirus. “És impossible mantenir la regularitat de les competicions i preservar, al mateix temps, la salut i seguretat dels participants i els afeccionats”, ha informat l’organitzadora de l’Eurolliga, l’Eurocup i el Next Generation Tournament, tornejos ajornats “fins a nova ordre”.

La decisió s’ha pres després de valorar les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que ja ha catalogat de “pandèmia mundial” el coronavirus. El risc incrementat que suposava seguir amb les competicions per als seus participants, així com les restriccions de viatges i moviments dins d’Europa i les diverses recomanacions de les autoritats mèdiques justifiquen la suspensió temporal.

L’Eurolliga, la principal competició continental de clubs, queda suspesa després d’haver-se disputat 28 jornades. De moment, el Reial Madrid del Barça ja estan classificats per als play-off, mentre que el València Basket i el Baskonia estan en plena lluita per superar la lliga regular.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa