L’Eurolliga anunciarà el seu futur el pròxim dilluns

La setmana vinent es farà oficial si la màxima competició continental entre clubs reprèn la temporada o si, d’altra banda, es cancel·la

El president de l’Eurolliga de bàsquet, Jordi Bertomeu, compareixerà el pròxim dilluns en roda de premsa telemàtica (16.30 hores) per anunciar si la màxima competició continental entre clubs reprèn la temporada o si, d’altra banda, es cancel·la i, per tant, declara desert el títol de la temporada 2019/20, completament afectada per la pandèmia del coronavirus.

El passat 23 d’abril, la junta executiva de l’Eurolliga va aprovar el seu full de ruta per finalitzar la temporada, que consistia a disputar el que queda de temporada durant el mes de juliol i en una seu única a porta tancada. En aquella reunió es va fixar el diumenge 24 de maig com a data límit per decidir si se segueix endavant amb aquest pla o es cancel·la.

Si s’opta per jugar, entre els dies 4 i 26 de juliol es disputarien els 54 partits restants de la fase regular de l’Eurolliga i posteriorment es decidiria un campió mitjançant una Final a Vuit a partir únic. Condicions semblants es van acordar per a l’Eurocup, que s’acabaria el 17 de juliol pel fet de necessitar menys compromisos per ser finalitzada.

Més informació

Nou comentari