Món Esport
Eto’o: “Mai celebraré un gol al Camp Nou”
  • CA

“Intentaré marcar, però mai celebraré un gol al Camp Nou”. Així de contundent s’ha expressat avui l’exjugador del F.C. Barcelona, Sammuel Eto’o, que dimarts tornarà al camp del Barça per jugar la Lliga de Campions amb la samarreta de l’Inter de Milà.

El camerunès assegura que torna a Barcelona “sense ganes de venjança” ni “guaradant cap tipus de rancor” amb la directiva del club ni amb l’entrenador, Pep Guardiola, perquè “cadascú té les seves forma de portar les coses”.

L’exjugador del Barça ha explicat, però, que des de la seva marxa del club “no ha sabut res més de Laporta” i encara que ha especificat que “no haig de retreure-li res, si haig de dir-li alguna cosa li diré a la cara”.

Eto’o s’ha declarat barcelonista i ha reconegut que troba a faltar el Camp Nou i el club on hi va fer molts amics. “Aquí hi vaig passar els millors moments i els pitjors moments, però hi vaig fer un bon treball i me’n vaig anar amb la consciència tranquil•la”, ha explicat.

I, finalment, pensant amb la competició que el portarà dimarts altre cop al Camp Nou ha assegurat que “pagaria per una final de Champions al Santiago Bernabeu entre el Barça i l’Inter”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa