Món Esport
Eto’o: “Jo no vaig jugar amb Messi, Messi va jugar amb mi”
  • CA

Eto’o i Messi, Messi i Eto’o. Dos grans jugadors que van compartir vestidor en una gran època pel barcelonisme. El primer triplet, de fet, el van aixecar plegats amb Pep Guardiola a la banqueta del Camp Nou.

Actualment, Samuel Eto’o segueix la seva carrera a l’Antalyaspor turc, un equip situat a la meitat de la classificació a la Superlliga del seu país, on disposa de temps per concedir entrevistes i parlar de la seva etapa com a blaugrana, com la realitzada ahir al programa Beyaz Show, de la televisió de Turquia.

Després de cinc anys, tres Lligues i dues Champions League amb el Barça, el camerunès creu que el seu excompany Messi està per sobre de Cristiano Ronaldo: “El vaig veure créixer al Barça i conec la seva qualitat i humilitat. Puc dir que, sens dubte, és millor que Cristiano. I ho seguirà essent durant deu anys més, si ell vol.”

A Samuel Eto’o se’l coneix, també, per les seves sortides de to. En aquesta entrevista, com no podia ser d’una altra manera, no hi podia faltar el seu toc de gràcia. segons l’exdavanter blaugrana, “va ser Messi que va jugar amb mi, no jo amb ell”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa