Món Esport
Estats Units segueix sense dominar l’atletisme i arriba la primera medalla catalana
  • CA

L’últim or pels Estats Units l’ha conquerit aquest dimarts Sydney McLaughlin als 400 metres tanques. Aquesta atleta també ha batut el rècord del món en completar la prova en 51, 46 segons. A més, dos atletes africans s’han coronat avui a l’atletisme. El kenià Emmanuel Korir ha guanyat els 800 metres i la ugandesa Peruth Chemutai els 3000 metres obstacles. D’altra banda, el polonès, Wojciech Nowicki s’ha proclamat campió olímpic a la prova de llançament de javelina i el canadenc Andre de Grasse ha estat el guanyador dels 200 metres.

A més, la lluita per les medalles de waterpolo masculí ha quedat definida amb bones notícies per la delegació espanyola. Espanya ha superat els Estats Units per 12 a 8 i disputarà les semifinals davant Sèrbia. L’altre semifinal la disputaran Grècia i Hongria. Qui no ha tingut tanta sort és la selecció espanyola de bàsquet femení que ha perdut davant França i no disputarà les semifinals. Les gal·les s’enfrontaran al Japó en la següent ronda, on els Estats Units es veuran les cares amb Sèrbia.

La notícia més positiva del dia ha estat la primera medalla per un representant català. El navegant Jordi Xammar s’ha endut el bronze a la modalitat 470 de vela, juntament amb el seu company Nicolás Rodríguez. Aquest és el desè metall per la delegació espanyol en aquests Jocs Olímpics.



Més notícies
Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez, durant els Jocs Olímpics de Tòquio | Europa Press
El navegant Jordi Xammar, primer medallista català als Jocs Olímpics
Notícia: El navegant Jordi Xammar, primer medallista català als Jocs Olímpics
Comparteix
El barceloní ha aconseguit la medalla de bronze a la modalitat 470 de vela
L'equip de ciclisme en pista holandès celebra la medalla d'or als Jocs Olímpics | Europa Press
Els Països Baixos tornen a la part alt d’un medaller dominat clarament per la Xina
Notícia: Els Països Baixos tornen a la part alt d’un medaller dominat clarament per la Xina
Comparteix
Alemanya escala a la setena posició després de sumar dos ors aquest dimarts

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa