Món Esport
Espanyolistes demanen que Nadal es converteixi en president del govern espanyol

Rafa Nadal ha aconseguit una victòria memorable a Roland Garros. Ha igualat Roger Federer en el còmput global de trofeus de Grand Slam i ha eixamplat el seu rècord sobre la terra batuda de París amb 13 copes aixecades. És evident que el tenista de Manacor és un dels millors de la història en el seu esport i aquest cop ho ha tornat a demostrar.

Ara bé, la seva figura també està estretament relacionada al nacionalisme espanyol i fins i tot a la monarquia borbònica o a la dreta política. Nadal ha manifestat les seves opinions en diverses ocasions i ha deixat ben clar que és pròxim a unes determinades idees conservadores i espanyolistes. És per això que quan aconsegueix una victòria d’aquestes dimensions, molts aficionats aprofiten per convertir el seu triomf en una gesta per a Espanya, cosa que queda molt allunyada del que realment és: un resultat d’un partit de tenis.

Entre tots els usuaris de les xarxes socials que han celebrat la seva victòria com si es tractés d’un triomf que han de compartir tots aquells que viuen dins del territori que gestiona l’Estat espanyol, n’hi ha alguns que han anat molt més enllà i han travessat línies estranyes i peculiars. Entre tots aquests missatges, destaquen especialment aquells que demanen a Rafael Nadal que es converteixi en president del govern estatal.

És així. Molts espanyolistes han coincidit en fer aquesta petició al tenista manacorí. Ja sigui per la declaració de l’estat d’alarma a Madrid, que fa enfurismar la dreta política estatal des del dia en què es va decretar, o ja sigui per l’eufòria del moment, molts usuaris han considerat oportú vincular aquesta victòria a Roland Garros de Nadal amb la política.Més notícies

Nadal esclafa Djokovic i aconsegueix el seu 13è Roland Garros

Notícia: Nadal esclafa Djokovic i aconsegueix el seu 13è Roland Garros
Comparteix
El tenista balear ha completat una de les seves millors actuacions sobre la terra batuda de París i no ha donat cap opció al serbi
Notícia: Nadal esclafa Djokovic i aconsegueix el seu 13è Roland Garros - Mobile

Luis Figo i Pepe Reina tornen a carregar contra Pedro Sánchez

Notícia: Luis Figo i Pepe Reina tornen a carregar contra Pedro Sánchez
Comparteix
El porter de la Lazio i l'exfutbolista portuguès han criticat el decret de l'estat d'alarma a Madrid
Notícia: Luis Figo i Pepe Reina tornen a carregar contra Pedro Sánchez - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: GAVANENC a octubre 11, 2020 | 22:14
    GAVANENC octubre 11, 2020 | 22:14
    Els ñols estan malalts, cada vegada pitjor
  2. Icona del comentari de: Tobias a octubre 11, 2020 | 23:02
    Tobias octubre 11, 2020 | 23:02
    Nadal es sent espanyol i punt. Ni idees conservadores ni historíes. Mai s’ ha definit de cap partit i sempre es respectuos amb Catalunya.

Nou comentari

Comparteix