Espanya exhibeix el seu màxim potencial davant Sèrbia en el Mundial de la Xina (81-69)

La millor versió de la selecció espanyola al Mundial de la Xina de bàsquet ha arribat el dia que més ho necessitava. Contra Sèrbia, una de les clares candidates a medalla, l’equip de Sergio Scariolo ha fet un partit molt complet i certifica la primera plaça de grup. El fet d’acabar líder li permet evitar els Estats Units fins a una hipotètica final i l’enfronta a Polònia en els quarts de final.

El partit s’ha posat millor impossible per a Espanya quan Nikola Jokic, l’estrella sèrbia, ha estat expulsada per una doble falta tècnica en un moment en el qual el partit es trobava favorable a l’equip de Gasol, Ricky i companyia amb dotze punts de marge. La igualtat de la primera part s’ha trencat definitivament i els homes de Djordjevic han passat pels seus pitjors minuts en tota la Copa del Món. L’equip de Scariolo ha arribat a guanyar per 21 punts.

Sèrbia no s’ha deixat anar i ha reduït el desaventatge a menys de deu punts. L’exhibició de Bogdanovic amb un doble doble de 26 punts no ha estat suficient. El joc coral espanyol amb menció especial als papers de Ricky Rubio i Víctor Claver, acompanyats d’un gran Rudy en defensa, l’han portat al triomf més clar en aquest Mundial, curiosament, contra el rival més exigent.