Espanya exhibeix el seu màxim potencial davant Sèrbia en el Mundial de la Xina (81-69)

La selecció de Scariolo realitza el seu millor partit davant una de les favorites i presenta la seva candidatura a aconseguir una medalla

La millor versió de la selecció espanyola al Mundial de la Xina de bàsquet ha arribat el dia que més ho necessitava. Contra Sèrbia, una de les clares candidates a medalla, l’equip de Sergio Scariolo ha fet un partit molt complet i certifica la primera plaça de grup. El fet d’acabar líder li permet evitar els Estats Units fins a una hipotètica final i l’enfronta a Polònia en els quarts de final.

El partit s’ha posat millor impossible per a Espanya quan Nikola Jokic, l’estrella sèrbia, ha estat expulsada per una doble falta tècnica en un moment en el qual el partit es trobava favorable a l’equip de Gasol, Ricky i companyia amb dotze punts de marge. La igualtat de la primera part s’ha trencat definitivament i els homes de Djordjevic han passat pels seus pitjors minuts en tota la Copa del Món. L’equip de Scariolo ha arribat a guanyar per 21 punts.

Sèrbia no s’ha deixat anar i ha reduït el desaventatge a menys de deu punts. L’exhibició de Bogdanovic amb un doble doble de 26 punts no ha estat suficient. El joc coral espanyol amb menció especial als papers de Ricky Rubio i Víctor Claver, acompanyats d’un gran Rudy en defensa, l’han portat al triomf més clar en aquest Mundial, curiosament, contra el rival més exigent.

Més informació

Nou comentari