Món Esport
Els Patriots i Tom Brady fan història en la Super Bowl amb menor anotació de la història
  • CA
Tom Brady celebra l’únic touchdown de la 53ª edició de la Super Bowl. | EFE

Els New England Patriots han conquistat la seva sisena Super Bowl en imposar-se per 13-3 als Los Angeles Rams. L’experiència dels primers ha passat per sobre de la il·lusió dels segons i el quarterback Tom Brady i l’entrenador Bill Belichick han pogut aixecar la també sisena Super Bowl de les seves respectives carreres. El primer s’ha convertit, a més, en el jugador amb més títols de campió de la història.

 

La final entre Patriots i Rams no serà recordada especialment pel que ha passat al camp. O potser sí, però en termes negatius. El partit ja forma part de la història de l’NFL (lliga de futbol americà) com a la Super Bowl amb menor anotació de tots els temps. Les defenses s’han imposat clarament als atacs i els nervis han espatllat l’espectacle. El conjunt de Los Angeles és el segon equip que es queda sense fer un touchdown en la final dels play-off –el seu registre ofensiu s’ha quedat en 9 punts, un field goal convertit i un altre de fallat–, però és que els de New England només n’han celebrat un, obra de Sony Michel a falta de set minuts per acabar.

 

Encara que ha fet història, Tom Brady no ha estat massa fi i no ha pogut completar la seva festa particular amb l’MVP de la final. Aquest guardó se l’ha emportat el receptor Julian Edelman gràcies al seu encert en les rutes mitjanes. L”11′ ha corregut 141 iardes en 10 recepcions i s’ha tret l’espina de la temporada passada, quan es va perdre la final contra els Eagles per lesió. “Prefereixo una victòria lletja que una derrota bonica”, ha declarat Edelman després que el Patriots hagin aixecat la seva sisena Super Bowl en 17 anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa