Món Esport
‘Els papers de Panamà’ acusen Messi d’un nou frau fiscal
  • CA

Els anomenen ‘Els papers de Panamà’. Els mitjans espanyols El Confidencial i La Sexta han publicat aquest diumenge una sèrie de documents que acusen Leo Messi, entre d’altres personatges de la vida pública, de continuar amb la trama de frau fiscal per la qual està essent investigat per l’Agència Tributària.

Segons els dos mitjans, Messi va obrir una nova empresa un dia després de ser acusat per Hisenda d’estafa, també a través d’una societat fictícia utilitzada per rebaixar el pagament dels seus tributs, per seguir pagant menys impostos pels guanys extrets dels seus drets d’imatge. De fet, Messi i el seu pare seuran al banc dels acusats properament per justificar una suposada evasió fiscal de 4,1 milions d’euros.

Aquesta vegada, El Confidencial i La Sexta aporten suposades proves que confirmarien la nova trama, portada al país centreamericà de Panamà a través de l’empresa Mega Star Enterprises Inc., de la qual la família Messi en serien els seus propietaris. Els documents demostren com Horacio Messi i el seu fill, Leo, s’obliguen a cobrir qualsevol despesa judicial que la societat generi, aportant-hi les signatures d’ambdós protagonistes. (Clicant la fotografia inferior accedireu al document).

A més, els dos mitjans publiquen un document més recent, del desembre del 2015, en el qual el pare del futbolista cedeix la potestat a un bufet d’advocats per representar-lo en una reunió d’accionistes. (Clicant la fotografia inferior accedireu al segon document).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa