Món Esport
Els nous dorsals del Barça, a punt
  • CA

Els jugadors del Barça ja coneixen els seus nous dorsals. Després de les sortides de Dani Alves, Adriano Correia, Thomas Vermaelen, Sandro Ramírez i Marc Bartra, els nous fitxatges d’estiu ja saben quins dorsals lluiran per aquesta nova temporada, la 2016-17.

 

Denis Suárez arreplega el ‘6’ de l’històric Xavi Hernández, que la darrera temporada va estar reservat per Dani Alves, en homenatge al seu amic i excapità del conjunt blaugrana. El central Samuel Umtiti hereda el ’15’ d’un altre central, el número que va lluir Thomas Vermaelen durant les darreres dues temporades al Barça.

 

El lateral esquerre francès Lucas Digne s’ha quedat amb el ’19’ de Sandro, mentre que el flamant fitxatge d’aquest mercat, el portuguès André Gomes, s’ha adjudicat el ’21’, exdorsal d’Adriano Correia, el mateix número que va lluir el seu nou entrenador, Luis Enrique Martínez, durant les vuit temporades que va vestir la samarreta blaugrana, entre el 1996 i el 2004.

 

A partir d’aquest dimarts, els aficionats que ho vulguin ja podran estampar-se el nom i el dorsal dels seus ídols, un cop coneguts tots els números oficials d’aquesta nova temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa