Món Esport
Els Jocs Olímpics se celebraran sense públic
  • CA

La ministra japonesa per als Jocs Olímpics, Tamayo Marukawa, ha anunciat que tots els esdeveniments de Tòquio 2020+1 se celebraran sense públic. Aquesta decisió arriba després que el primer ministre nipó Yoshihide Suga, hagi declarat l’estat d’emergència a la capital japonesa a causa d’una nova onada de contagis, provocada per la variant Delta del coronavirus.

L’organització dels Jocs Olímpics i el govern japonès temen que l’afluència massiva d’espectadors als diversos esdeveniments d’aquest gran torneig esportiu pugui provocar un gran rebrot. Al Japó només hi ha un 14% de la població vacunada amb la pauta completa i un 25% amb una primera dosi, cosa que facilita encara més la transmissió del coronavirus.

Ara bé, així com va mantenir el Comitè Olímpic Internacional (COI) des de principis d’any, els Jocs Olímpics se celebraran. La cerimònia d’inauguració tindrà lloc el dia 23 de juliol, és a dir, d’aquí a dues setmanes, i l’esdeveniment esportiu més important del món finalitzarà dues setmanes més tard, és a dir, el 8 d’agost.



Més notícies
Braithwaite, amb el Barça | Europa Press
Braithwaite és multimilionari i la raó no és el futbol
Notícia: Braithwaite és multimilionari i la raó no és el futbol
Comparteix
És el segon jugador del Barça que apareix a la llista Forbes
Figo, durant la seva etapa al Reial Madrid | Real Madrid CF
Figo tornarà a jugar contra el Barça
Notícia: Figo tornarà a jugar contra el Barça
Comparteix
El futbolista portuguès s'enfrontarà a l'equip blaugrana al clàssic de veterans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa