Món Esport
Els esportistes catalans també lideraran l’equip espanyol d’atletisme
  • CA

La Federació Espanyola d’atletisme ha donat a conèixer els noms que representaran a l’equip espanyol al Campionat d’Europa que aquest any es disputa a Barcelona. I com ve sent habitual en els darrers temps, bona part de l’equip està format per catalans. En aquest cas seran fins a 25 els esportistes que pertanyen a la Federació Catalana, quasi un terç de l’equip espanyol.

L’equip serà el més nombrós de la història, ja que aporta fins a 88 atletes. Alguns dels noms destacats que entre el 27 de juliol i l’1 d’agost miraran d’emportar-se el màxim nombre de medalles a Barcelona són Reyes Estévez, que ha entrat en la disputadíssima elecció dels 1.500, al costat de Manuel Olmedo i Arturo Casado. També Josep Lluís Blanco i Àngel Mullera, que correran els 3.000 obstacles amb Eliseo Martín.

En les competicions femenines, la tarragonina Natàlia Rodríguez partirà com a favorita als 1.500 metres. També buscaran les seves opcions de medalla altres atletes com Maria Vasco o Beatriz Pascual, als 20 km marxa. La millor actuació de l’equip espanyol en uns europeus va ser fa vuit anys a Munic, amb 15 medalles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa