Món Esport
El Singular Digital segueix “minut a minut” els partits del Barça
  • CA

A partir d’aquest cap de setmana el Singular Digital estarà més que mai al costat del Barça. En una nova secció els lectors del diari podran seguir minut a minut i comentar en directe tots els partits que juguin els homes de Pep Guardiola, ja siguin de la Lliga espanyola com de la competició europea.

El Barça s’estrenarà a la Lliga espanyola demà a les set de la tarda davant del Racing de Santander. La competició, que acabarà el 22 de maig, enguany estarà marcada per l’enfrontament de dos grans entrenadors: Pep Guardiola, a la banqueta blaugrana, i José Mourinho, a la blanca. Encara que els dos equips no es trobaran fins el 28 de novembre al Camp Nou i el 17 d’abril al Santiago Bernabéu.

El Singular Digital però també farà un seguiment minut a minut de tots els partits del Barça a la Lliga de Campions que aquesta temporada es presenta favorable després del sorteig d’aquesta setmana. Els catalans tindran com a rival més fort el Panathinaikos, però també s’hauran d’enfrontar a un modest Copenhague i al Rubin Kazan rus, conegut de la competició de l’any passat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa