La junta directiva de Sandro Rosell va prometre a la campanya electoral el denominat Espai Barça, un projecte soci-patrimonial que implicava reformar i modernitzar el Camp Nou. No obstant això, a dia d’avui s’estudia la possibilitat d’aixecar un nou estadi blaugrana, segons ha publicat Mundo Deportivo.

Un cop deixada enrere l’angoixa financera del club amb la qual es va trobar la junta a la seva arribada i tenint a la vista un superàvit de 21 milions previst al juny, els directius han tornat a posar damunt la taula aquell projecte i volen estudiar quines són les veritables possibilitats i necessitats de l’entitat.

En una pròxima reunió, prevista per a la segona setmana de març, s’analitzarà si estirant l’esforç econòmic que suposaria l’Espai Barça seria possible intentar afrontar una macroconstrucció que no només projectés encara més al món el FC Barcelona, sinó que marqués també una nova frontera arquitectònica i identitària a l’incloure en les seves entranyes i voltants tota una sèrie de superfícies multifuncionals amb atractiva arquitectura.

Les raons per les quals l’actual junta ha arribat a pensar més que seriosament en aquest desafiament són fonamentalment socials i econòmiques. Els informes que manega la directiva conclouen que reformar l’estadi actual suposa una inversió que seria impossible de rendibilitzar des d’un punt de vista de l’explotació, perquè aportaria millores per als abonats però no per als usos terciaris que avui dia resulten essencials per tal que una instal•lació esportiva generi ingressos els set dies de la setmana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa