Món Esport
El Reus Deportiu La Fira es proclama campió d’Europa per vuitena vegada (4-1)
  • CA

El Reus Deportiu La Fira s’ha proclamat camió de la Lliga Europea d’hoquei patins per vuitena vegada en la seva història en vèncer l’UD Oliveirense (4-1) al pavelló Barris Nord de Lleida. Els roig-i-negres, que precisament avui celebraven el 50è aniversari de la seva primera Copa d’Europa, han reeditat un títol que no aixecaven des de la temporada 2008/09, és a dir, ara fa vuit anys. Els catalans han vençut l’equip portuguès en la gran final, on no hi ha pogut ser el Barça Lassa, que va caure eliminat davant el mateix Oliveirense en les semifinals disputades aquest dissabte.

El partit s’ha posat de cara per als reusencs gràcies a l’encert de Raul Marín. El capità ha avançat l’equip dirigit per l’italià Enrico Mariotti quan només s’havien disputat dos minuts de joc. Quan semblava que el Reus marxaria al descans amb victòria, Pablo Cancela ha igualat el marcador amb un gran llançament de falta directa.

 

A partir del segon acte, el domini del Reus Deportiu La Fira s’ha acabat concretant amb la consecució de tres gols més. Albert Casanovas i Marc Torra, aquest darrer per partida doble, han deixat la final sentenciada.

Reus Deportiu La Fira, 4
UD Oliveirense, 1

Reus Deportiu La Fira (1 3): Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Raul Marín, Marc Torra – cinc inicial – Joan Salvat, Àlex Rodríguez i Marc Ollé.

UD Oliveirense (1 0): Xevi Puigbí, Pedro Moreira, Jordi Bargalló, Joao Souto, Ricardo Barreiros – cinc inical – Nuno Araujo, Pablo Cancela i Jepi Selva.

Gols: 1-0, Raul Marín, min. 2; 1-1, Pablo Cancela, FD, min. 24; 2-1, Albert Casanovas, min. 32; 3-1, Marc Torra, min. 40; 4-1, Marc Torra, min. 41.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa