Món Esport
El Reial Madrid goleja el Sevilla i ja espera el Clàssic (4-0)
  • CA

Cristiano Ronaldo no ha volgut celebrar amb la seva habitual efusivitat el gol anotat aquest diumenge al Sevilla, un gol que donava la tranquil·litat necessària a un Reial Madrid que, fins aquell moment -el minut 64-, havia patit per mantenir els tres punts al Santiago Bernabéu. El portuguès havia fallat, sis minuts abans, un penal discutible sobre Luka Modric, amb un llançament que ha acabat a la graderia de l’estadi blanc.

Els madridistes han aconseguit una contundent victòria aquest diumenge davant un equip andalús que ha plantat cara fins el segon gol local, precedit d’un gol mal anul·lat a Kevin Gameiro que hagués suposat l’empat, en uns minuts d’indecisió del conjunt dirigit per Zinedine Zidane. El davanter francès ha definit davant Keylor Navas, l’heroi en aquestes últimes jornades, però l’assistent ha decidit no donar validesa al gol per un fora de joc que no ha existit.

Després d’una gran rematada de Karim Benzema, amb la qual el Reial Madrid s’ha avançat en el marcador, el mateix Gameiro ha desaprofitat l’oportunitat per empatar, en fallar un penal al minut 27 de partit. El Sevilla, que ha tingut diverses opcions per decantar el resultat final, ha donat vida a un Madrid que no ha sabut trobar-se sobre el terreny de joc fins el segon gol, el de Cristiano Ronaldo.

Amb la sentència blanca, el sevillans han abaixat els braços i han permès arribades amb molts espais, dues de les quals han acabat al fons de la xarxa, amb gols obra de Gareth Bale i Jesé Rodríguez. El Reial Madrid, amb aquests tres punts, queda a un de l’Atlètic de Madrid i a deu del Barça, amb el gran Clàssic a l’horitzó.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa