Món Esport
El Regal Barça, a punt de donar la sorpresa contra els Lakers
  • CA

El Regal Barça ha plantat cara als Lakers. Malgrat la derrota, l’equip blaugrana ha deixat una excel•lent imatge a l’Staples Center. El conjunt català, liderat per Joan Carles Navarro, ha remuntat 21 punts i quan quedaven 46 segons per acabar, la diferència només era de 4. Al final, l’equip de Xavi Pascual ha acabat perdent per un ajustat 108-104, davant la superioritat tècnica i física dels Lakers.

El Barça Regal, convidat en la pretemporada dels Lakers de Pau Gasol, s’ha convertit en el primer equip de l’ACB que s’enfronta a un conjunt de l’NBA en territori nord-americà.

Tot i això, els blaugranes no s’han conformat en jugar a l’Staples Center de Los Ángeles i han intentat endur-se la victòria. El Regal Barça ha començat pressionant en defensa i ha mantingut el ritme fins que la qualitat dels nord-americans ha superat els catalans.

Els equips NBA encara estan en pretemporada i els jugadors dels Lakers han baixat el ritme. A més, els nord-americans han provat nous sistemes de joc i l’entrenador ha donat minuts als reserves. El carrusel de canvis li ha permès al Barcelona escurçar distàncies i posar-se a un punt al minut 23 (45-44).

L’equip ha aguantat les distàncies en el marcador, però Kobe Bryant ha posat la màgia amb 28 punts. Finalment, els blaugranes han arribat al final dels tres primers quarts amb 15 punts per sota.

L’esforç no ha servit per guanyar, però sí per mostrar un bon nivell en el primer duel d’un equip ACB en territori nord-americà. Demà, el Barça té una altra oportunitat davant els Clippers per fer història.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa