Món Esport
El reforç que volia Guardiola es presenta davant la seva nova afició
  • CA

El Barça ha presentat avui oficialment el defensa ucraïnès, Dimitri Txigrinski, una de les peces que havia demanat amb més insistència aquest estiu el tècnic blaugrana, Josep Guardiola, per completar una plantilla de rècord. Txigrinski va arribar ahir a Barcelona i avui, a poques hores del debut del conjunt blaugrana a la lliga davant l’Sporting de Gijón, s’ha vestit de curt per mostrar-se davant la seva nova afició.

Chigrinski reforçarà la línia defensiva del conjunt barcelonista, en la posició de central. Amb la seva incorporació, Guardiola reafirma la seva filosofia de tenir dos jugadors per posició. L’ucraïnès no podrà jugar la Lliga de Campions, perquè ja ha disputat la prèvia d’aquesta competició amb el seu antic equip, però després de la marxa d’Henrique i Martín Cáceres, el Barça necessitava noves cares en l’eix de la defensa, una posició que acostuma a ocupar de manera magistral Gerard Piqué. 

Txigrinski ha assegurat que, tot i que no ha estat “un procés fàcil”, “per fi” ha complert el seu “somni” de jugar a l’equip blaugrana, agraint l’interès “constant” que ha demostrat el club per ell. “Qualsevol jugador que jugui en un gran club ha d’estar preparat per assumir pressió. El fet que el president i l’entrenador s’hagin interessat així per mi fa que no vulgui decebre’ls”, ha afegit.

El Barça comença avui una nova temporada amb unes sensacions immillorables. Després d’aconseguir la Supercopa d’Europa el passat divendres en un partit èpic davant el Shaktar Donestk, és el favorit per emportar-se els tres punts aquesta nit al Camp Nou davant un Sporting que mirarà de conservar la categoria aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa