Món Esport
El PSG: “Neymar ens ha utilitzat per augmentar el seu sou al Barça”
  • CA

El representant de Neymar Jr, Wagner Ribeiro, ha explicat aquesta setmana als micròfons d’ESPN Brasil que el futbolista carioca del Barça va rebre, aquest estiu, una enorme oferta de 40 milions d’euros del París Saint-Germain per intentar convèncer-lo de fitxar pel club francès, justament durant l’època en la qual el jugador negociava amb l’equip català una ampliació i millora de contracte, tal i com li havia promès Sandro Rosell en el moment del seu fitxatge.

 

Hores després, el mateix PSG ha sortit al pas de la notícia per desmentir qualsevol interès en Neymar Jr i en la seva incorporació. És més, el club parisenc ha acusat el futbolista brasiler d’utilitzar l’entitat francesa per pressionar el Barça i aconseguir una millora substancial del seu contracte. En declaracions al diari L’Équipe, el club de la Ligue 1 contradiu les paraules de Ribeiro i critica Neymar Jr pels seus moviments estiuencs: “És totalment fals, una aposta d’aquest estil ens hagués costat 60 milions d’euros cada any. És vergonyós, Neymar ens ha utilitzat per augmentar el seu sou amb el Barcelona.”

 

Tot i això, el prestigiós diari francès apunta en la direcció contrària. L’Équipe explica que el PSG es va interessar en Neymar Jr com a substitut de la seva anterior estrella, l’actual davanter del Manchester United i exblaugrana Zlatan Ibrahimovic. Segons el rotatiu, l’equip de la capital va arribar-li a oferir 20 milions d’euros nets per temporada, una oferta que el brasiler hauria refusat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa