No són extraterrestres. Després de dotze partits consecutius sense conèixer la derrota, el Nàstic ha fet bona la dita que equivocar-se és humà i ha perdut en un dels pitjors partits de la temporada per 2-0 al camp de la SD Huesca, que d’aquesta manera acaba així amb quatre derrotes seguides. El conjunt dirigit per Anquela ha sortit amb empenta i ha llançat el primer avís al minut cinc amb un llançament de falta de Fran Mérida que Manolo Reina ha refusat amb els punys. Només cinc minuts després, una centrada des de la banda dreta ha generat un autèntic embolic dins l’àrea en què la defensa grana no ha sabut allunyar el perill i Christian ha aparegut per posar la punta de la bota per batre Reina. Amb el marcador a favor, els aragonesos s’han replegat per intentar sorprendre el Nàstic al contraatac i els de Vicente Moreno, sense idees de mig del camp en endavant, no han estat capaços d’inquietar la porteria defensada per Leo Franco, que només ha hagut d’intervenir en una rematada tova de Jean-Luc just abans que l’àrbitre assenyalés el camí dels vestidors.

La segona part començava amb l’entrada de Tejera per Aníbal, però el Nàstic seguia sense generar perill i per més inri Bouzón veia una groga que el farà perdre el proper partit per sanció. Veient que el panorama no millorava, Vicente Moreno ha donat entrada a Xisco Muñoz per un Naranjo també amb groga i a qui els locals n’han buscat la segona. Amb aquest segon canvi, a més, el tècnic valencià ha decidit canviar a un sistema amb tres centrals i malauradament ben aviat en pagaria les conseqüències. Una passada llarga de Jesús cap a González, totalment sol a la banda dreta davant la passivitat de la defensa grana, ha significat el 2-0 després que González superés Reina amb un bon xut amb l’exterior per col·locar la pilota suaument al fons de la xarxa.

Moreno acabava de cremar les naus canviant Aburjania per Juan Muñiz, però una sobtada calamarsada ha obligat a suspendre durant uns minuts el partit. Una petita treva, ja que poc després la pluja desapareixeria tant de sobte com havia arribat i el minidescans ha anat bé al Nàstic, que ha tornat al terreny de joc decidit a buscar un gol per tenir opcions d’almenys salvar un punt. Muñiz, en un llançament de falta que ha salvat Leo Franco, i Jean-Luc, en una rematada pràcticament sense voler a boca de canó que ha marxat fora per ben poc han posat a prova la porteria d’un Huesca que finalment sumaria els tres punts de manera còmoda. Amb la derrota, el conjunt grana ja veu l’ascens directe a cinc punts i baixa fins a la quarta posició amb els mateixos punts que el Real Oviedo, que sí que ha aconseguit el triomf i ara mateix disposa d’un millor goal-average general que el permet situar-se tercer. Precisament l’equip dirigit per l’exgrana David Generelo serà el proper rival del Nàstic diumenge vinent a les 12.00 hores al Nou Estadi, en una bona oportunitat per acabar de fer bona la dita i demostrat que rectificar és de savis.