Món Esport
El Madrid s’endú un ensurt d’Alemanya i s’ho jugarà tot al Bernabéu (2-0)
  • CA

El Reial Madrid ha dilapidat tot el valor de la victòria aconseguida al Camp Nou dissabte passat. Les esperances dels blancs de recuperar-se anímicament, després d’endur-se els tres punts de Barcelona, les han llançat per la borda els mateixos futbolistes madridistes, després de caure derrotats a l’estadi del Wolfsburg alemany en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (2-0).

Els homes de Zinedine Zidane no han estat a l’alçada i s’han vist superats per un Wolfsburg amb la motivació digna d’un equip il·lusionat, conscients que el partit d’anada era l’única oportunitat per eliminar el Reial Madrid. Al seu propi estadi, davant la seva afició, els alemanys s’han fet forts i han superat clarament els madrilenys, amb un resultat que ho deixa tot obert per la tornada, però que dóna l’opció als de Dieter Hecking de posar contra les cordes al club merenga anotant un gol al seu estadi.

Ni Cristiano Ronaldo, ni Bale, ni Benzema, ni cap futbolista madridista ha estat capaç de marcar un gol a una de les defenses més toves d’aquesta fase eliminatòria, ni tampoc la defensa dels visitants ha estat al nivell esperat. Els contraatacs del Wolfsburg, duts de manera excepcional pels seus homes més ràpids, Bruno Henrique i Draxler, que han fet el que han volgut amb els laterals blancs. En una gran acció de l’extrem dret brasiler, Arnold ha aconseguit el segon. Pocs minuts abans, i després d’un penal mal assenyalat pel col·legiat, el lateral esquerrà Ricardo Rodríguez ha inaugurat el marcador.

La sorpresa de la Lliga de Campions ja ha arribat. El Wolfsburg, l’equip del qual se n’ha fet escarni durant les dues últimes setmanes, ha aconseguit derrotar un Reial Madrid que pretenia guanyar sense baixar de l’autocar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa