Món Esport
El Madrid fa negoci al centre de Barcelona
  • CA

Negoci en territori hostil. El Madrid obrirà d’aquí un parell de setmanes, el 15 de juliol, la seva segona botiga oficial al centre de Barcelona. Serà al carrer Ferran número 36, al rovell de l’ou barceloní, a mig camí entre la plaça Sant Jaume i les Rambles. És un local propietat de l’empresa de moda Custo Barcelona, que fa uns mesos va tancar la tenda que tenia allà. Les obres de remodelació estan anant a contrarellotge perquè tot estigui llest per aprofitar la campanya estiuenca. El club blanc i Adidas -la marca que equipa el Madrid- han cedit la gestió de la botiga a l’empresa JLK.

La primera botiga de l’equip blanc a la capital catalana, inaugurada el maig del 2015, és ben a prop, a les Rambles mateix, al número 114. S’hi pot trobar una reproducció en miniatura del Bernabéu i una rèplica de la Champions, a part de vendre samarretes, pantalons i tot tipus de roba relacionada amb el Madrid. Fonts del local, assenyalen que en aquest any inicial les vendes han anat “molt bé”, tot i que no han volgut concretar el volum de facturació. Aquesta botiga ocupa un espai de 150 metres quadrats repartits en dues plantes. La segona tenda és més gran i tindrà més productes, com ara botes de futbol.

L’objectiu del Madrid és treure rendiment econòmic dels milions de turistes que cada any visiten Barcelona i per altra banda apropar-se als aficionats madridistes catalans. A Catalunya, el conjunt de Zidane té més d’un centenar de penyes i és un dels territoris de l’Estat amb més seguidors, tot i que evidentment siguin molt minoritaris en comparació amb el Barça. Serà l’onzena botiga del Madrid i la tercera fora de la comunitat madrilenya. A l’estranger en té una a Ciutat de Mèxic.

El Barça no té botigues oficials a Madrid, tot i que també hi hagi nombrosos aficionats culers. A part de Catalunya -que en té nou a Barcelona, dues a Lloret, una a Platja d’Aro, una a Salou i una a la Jonquera-, a l’Estat compta amb tendes pròpies a Palma de Mallorca, Eivissa i Las Palmas de Gran Canària. Fora de la península, l’entitat té botigues a Mèxic i Tailàndia. Fonts del club blaugrana indiquen que, per ara, no s’han plantejat obrir un espai a Madrid.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa