El Girona líder de Segona després de golejar a l’Alacant

El Girona està en ratxa. L’equip català comptabilitza per victòries els seus partits a Segona després de derrotar ahir clarament l’Alacant (3-0), una golejada que ha col•locat, a més, l’equip de Raül Agné com a líder i autèntica revelació de la categoria.

Segurament és massa d’hora per treure conclusions però no hi ha dubte que les sensacions són bones. L’equip gironí es va avançar aviat en el marcador davant l’Alacant, amb un gol en una rematada amb la cama esquerra de Gabri, que va culminar una bona acció personal de Chechu, que, precisament, va ser l’única novetat a l’onze titular respecte a l’equip que en la primera jornada va guanyar a Vigo.

Amb el marcador a favor, el Girona va mantenir l’ordre defensiu i a la segona part va aprofitar que el seu rival es va quedar en inferioritat numèrica, per l’expulsió del lateral Blanco, per sentenciar. Així al minut 79 Serra va aprofitar una pilota solta a l’àrea per fer el segon gol i cinc minuts després Gabri repetia amb una excel•lent rematada de cap.