Món Esport
El Celta i el seu bon futbol amenacen el Bernabéu
  • CA

El Reial Madrid no passa pel seu millor moment. La victòria balsàmica del dimecres passat davant el Llevant, el cuer de la Lliga, continua deixant dubtes en el si de l’entitat blanca, sobretot de cara a valorar la dinàmica del seu nou entrenador.

Zidane, que va aterrar al Bernabéu amb dues golejades i amb la sensació d’haver recuperat un grup trencat, no ha aconseguit aixecar el vol d’un equip que ha semblat llençar la Lliga per la borda. L’última derrota a casa, davant l’Atlètic de Madrid, va fer perdre la paciència als socis i aficionats d’un club que només opta a lluitar per la Champions.

Tot i això, la Lliga segueix el seu curs i el Reial Madrid no pot deixar escapar la tercera plaça si no vol haver de disputar la prèvia de la Lliga de Campions el proper estiu, el que comportaria que la plantilla blanca hagués de tornar abans d’hora de les vacances, amb una Eurocopa i uns Jocs Olímpics pel mig.

Aquesta tarda (16:00 hores), el Celta de Vigo visita un Bernabéu en flames amb tota la intenció de ruixar-lo amb benzina. Els de Berizzo han demostrat que són capaços de plantar cara, i guanyar amb solvència, als equips capdavanters del campionat, com ja van fer amb el Barça a la primera volta i com ha fet recentment al Vicente Calderón, davant l’Atlètic de Madrid.

Liderats per Fabián Orellana i catapultats per l’exblaugrana Nolito, els gallecs pretenen fer saltar la banca a l’estadi madridista i endur-se la victòria d’un coliseu que ja ha vist marxar vuit punts aquesta temporada. La valentia del Celta amenaça clarament la poca estabilitat que queda a la llotja i al vestidor del Santiago Benabéu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa