Món Esport
El cas Neymar no està enterrat
  • CA

L’Audiència Provincial de Barcelona va decidir aquest dijous desentendre’s de l’auto signat pel jutge de l’Audiència Nacional, Pablo Ruz, en el qual es demanava l’obertura de judici oral per una de les branques més importants del cas Neymar. Fins i tot, el fiscal de l’Audiència, José Perals, i la mateixa Advocacia de l’Estat, havien demanat penes de presó per a l’expresident Sandro Rosell i l’actual màxim mandatari, Josep Maria Bartomeu, en una causa on també s’havia acusat el mateix FC Barcelona.

El trasllat del cas als jutjats de Barcelona, el maig del 2015, ja va significar un pas decisiu per al Barça, que va vendre públicament una rebaixa en la pressió judicial que s’estava exercint des de Madrid. “Va a la baixa”, deia Bartomeu. Aquest dijous, el jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona va decidir deshinibir-se del cas, declarar-se incompetent per a jutjar una causa ja instruida des de Madrid, amb els seus corresponents escrits d’acusació i amb les penes demanades. Tot s’havia dictat a la capital de l’Estat. El jutge ha anul·lat el judici oral contra Rosell, Bartomeu i el Barça, i ara espera que el fiscal de Barcelona presenti el seu escrit d’acusació.

El cas del presumpte frau fiscal, desgranat de la querella presentada pel soci Jordi Cases contra Sandro Rosell per apropiació indeguda, ha quedat aparcat momentàniament, amb el temps que això significa per al Barça per tornar a preparar, a fons, la defensa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa