Món Esport
El Barça tanca l’exercici amb 29 milions d’euros de benefici
  • CA

El Barça ha tancat l’exercici econòmic de la temporada 2015-16 amb 29 milions d’euros de benefici, després d’aconseguir 679 milions d’euros d’ingressos i d’incloure-hi la pèrdua de 47 milions pel laude negatiu de Can Rigalt. Aquesta xifra supera en 9 milions el previst en el pressupost aprovat en Assemblea el mes d’octubre del 2015.

Aquesta notícia l’ha donada el portaveu del club, Josep Vives, després d’explicar els temes tractats en la darrera junta directiva de la temporada, en la qual s’ha valorat positivament el tancament econòmic i s’han escoltat i conegut les noves propostes per les seccions professionals, de la mà d’Albert Soler, director d’esports professionals.

Preguntat per la renovació del patrocini amb Qatar Airways i l’impacte ètic i moral que aquest acord té en la massa social, Vives ha volgut ser molt clar i s’ha remès a les dades del darrer Observatori Blaugrana, l’enquesta que realitza el club als seus socis cada sis mesos: “Al desembre, només el 0,8% o el que és el mateix, una part molt petita de la nostra massa social, estava preocupada pel patrocini de Qatar. En l’enquesta d’aquest juny, el percentatge ha baixat al 0,3%. Hi ha una amplíssima majoria que no se sent molesta. No hem d’estar preocupats per aquesta qüestió.”

Pel que fa el laude de Can Rigalt, el portaveu del club ha deixat obertes totes les opcions. El Barça té ara dos mesos per prendre una decisió definitiva -sense el mes d’agost inclòs- i actuar en conseqüència. De moment, Vives ha explicat que “obrim un període de reflexió. Si el club vol impugnar el laude té dos mesos de termini. Tenim fins l’1 d’octubre per prendre la determinació”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa