Món Esport
El Barça reacciona a temps a Mönchengladbach (1-2)
  • CA

La vida sense Messi és complicada. El Barça està en shock fa una setmana, des que l’argentí es va portar la mà a l’adductor i es va llençar a terra lesionat. L’efectivitat golejadora, el 0-5 del Molinón, va exercir un efecte ‘morfina’, tallat de soca-rel avui al Borussia Park de Mönchengladbach.

Rafinha i Arda Turan, artistes convidats a la segona part, han revitalitzat l’equip i han donat ales al Barça, recuperant l’esma i la identitat, perduda amb el 4-4-2 inicial de Luis Enrique, amb Neymar incrustat a la mitja-punta. El brasiler, desnortat, ha intentat fer de Messi però les pèrdues de pilota han fatigat al brasiler i al Barça, que ha patit amb les transicions vertiginoses dels alemanys.

 

Al minut 33, Thorgan Hazard ha avançat al conjunt alemany, aprofitant una de les moltes pilotes perdudes per Busquets, el pitjor del partit. La imatge de Ter Stegen recollint la pilota de la porteria que va defensar 18 anys ha encés el públic del Borussia Park.

Iniesta (desaparegut), Busquets (desencertat) i Rakitic (desfondat) no han imposat la seva lògica al mig del camp, formant un rombe irreconeixible a l’estil Barça amb Neymar al vèrtex. L’entrada d’Arda i Rafinha ha canviat l’equip, que ha aprofitat les ocasions. La capacitat de reacció de Luis Enrique ha aixecat el conjunt blaugrana. Primer ha estat Arda, amb un xut potent, el que ha empatat el partit al 64. El Faquir de Bayrampasa ha iniciat el camí, reivindicant la seva millora respecte a l’any passat i reclamant el seu lloc a l’onze, com a mínim, fins que no torni Messi.

 

Piqué, després d’un xut de Suárez des de la frontal refusat per Sommer, ha aixecat el marcador (72′) i ha signat la remuntada, aconseguint tres punts d’or. El central català i la resta de l’equip han celebrat amb rabia que, tot i no ser brillants a l’execució, a l’equip l’acompanyen els resultats. Els seus i els aliens, ja que l’empat del City al Celtic Park aplana el camí cap a vuitens. Mentrestant Messi s’ho mira des de casa. El Barça suma i aguanta sense el seu far.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa