El Barça passeja la senyera pels EUA

El Barça ha estrenat la nova samarreta amb la senyera, la segona equipació de la temporada, en el partit d’aquesta matinada -hora catalana- contra el Chelsea de Mourinho i Cesc Fàbregas. Els de Luis Enrique han empatat contra els anglesos (2-2) i han caigut a la tanda de penals (2-2 i 4-2), de manera que tanquen la gira americana amb una victòria (2-1 amb els LA Galaxy), una derrota (1-3 amb el Manchester United) i aquest empat.

Sense Messi ni Neymar, l’uruguaià Luis Suárez ha tornat a agafar els galons de l’equip i a la segona part ha fet el primer gol del Barça, que servia per empatar la diana de Hazard als 9 minuts de partit. Abans, a la primera meitat, Douglas s’ha lesionat -estarà unes 8 setmanes de baixa- i Sergi Roberto ha hagut d’entrar al primer quart d’hora.

Els segons 45 minuts han tingut color blaugrana, que s’ha imposat i ha controlat el tempo del joc. Sandro ha avançat el Barça amb un golàs que ha recordat aquelles rosques d’Henry. A les acaballes, una mala sortida del porter Masip -que ha substituït un correcte Ter Stegen- l’ha aprofitat Cahill per rematar de cap i empatar el partit.

A la tanda de penals, els errors de Halilovic i Piqué han servit perquè el Chelsea, que no ha fallat cap llençament, guanyés el partit.