Món Esport
El Barça no vol jugar a la Copa i Supercopa de Catalunya
  • CA

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit suspendre la Copa i la Supercopa de Catalunya després de conèixer la decisió del FC Barcelona de no jugar la competició amb el primer equip.

Segons ha explicat la Federació en un comunicat, aquesta ha parlat amb totes les parts implicades: la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, el RCD Espanyol, el C. Gimnàstic de Tarragona i l’AEC Manlleu, i posteriorment ha pres la decisió.

Des d’un primer moment, la FCF havia plantejat el partit entre els primers equips del Barça i l’Espanyol amb l’objectiu de garantir una Supercopa amb les primeres estrelles futbolístiques del país per donar prestigi a la competició.

El nou format de competició va ser consensuat pels clubs participants de la Copa i la Supercopa i per la Generalitat, i es va presentar el passat 11 de juliol al Palau de la Generalitat, en un acte que va comptar amb la presència del president del Govern, Artur Mas, i els presidents dels clubs: Sandro Rosell, Ramon Condal, Josep Anglada i Josep Andreu.

Segons la FCF, inicialment, el dia 31 de juliol s’havia de viure una festa del futbol català a Montjuïc que permetés assolir beneficis que es destinarien posteriorment al futbol més modest del país. Davant l’elevat risc econòmic i social que representava aquesta situació, segons la FCF, s’ha considerat que la millor opció era la suspensió de les competicions.

La Federació remarca que seguirà treballant amb rigor i fermesa per trobar el millor escenari possible per poder gaudir del futbol de casa nostra del màxim nivell. Al mateix temps, l’entitat lamenta profundament que no es pugui tirar endavant el projecte, alhora que demana disculpes a totes aquelles persones i entitats que es puguin veure afectades per la decisió.

Així mateix, assenyala que es retornaran tots els diners a les persones que ja han comprat l’entrada i prendran les mesures oportunes perquè aquesta suspensió tingui el mínim impacte negatiu possible.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa