El Barça goleja en el debut a la Lliga, a Tenerife (0-4)

El Barça femení ha començat la Lliga Iberdrola de la millor manera possible, golejant el Granadilla Egatesa de Tenerife (0-4) al camp Municipal de la Hoya del Pozo, de Granadilla de Abona, al sud de l’illa. Les noies de Xavi Llorens han aconseguit una victòria treballada amb una bona reacció a la segona part, després d’un primer temps sense gols i amb poques ocasions generades sobre la porteria dels locals.

La forta xafogor ha fet que les jugadores blaugrana -avui de groc i amb la senyera a l’esquena- patissin excessivament durant els primers minuts, però a mesura que el temps corria s’han anat adaptant a la temperatura i han aconseguit dominar el joc, sobretot a la segona meitat. Un gol de Jennifer Hermoso en el primer minut de la segona part ha obert la llauna i ha facilitat l’evolució del partit en favor de les barcelonistes, que han ampliat la distància amb dos gols d’Olga Garcia (minuts 51 i 59) i un darrer d’Irene del Río, a manca de dos minuts.

El partit també ha servit perquè quatre de les sis noves incorporacions d’aquesta temporada, les internacionals sueca, brasilera i espanyola Line Røddik Hansen, Andressa Alves i Leila Ouahabi i la jove del planter Aitana Bonmartí hagin disposat dels seus primers minuts oficials, en un debut on no ha pogut ser-hi present la davantera Alèxia Putellas, lesionada.

L’Espanyol treu un empat d’Oiartzun

Pel que fa l’altre equip català de Primera Divisió, les blanc-i-blaves han sumat el primer punt de la temporada amb un empat a zero davant l’Oiartzun KE, en un partit igualat i sense grans ocasions de perill, tret d’una aproximació clara per cada un dels equips que hagués pogut decantar el marcador. Les noies de Toni Polidano no han pogut obrir la llauna, però s’han endut un punt important que serveix per iniciar de forma positiva la temporada.