El Barça femení trenca el gel a Minsk (0-3)

El Barça va aprovar amb nota l’estrena a la Lliga de Campions. L’equip torna de Bielorússia amb la victòria per 0-3 contra el Minsk, deixant pràcticament resolta l’eliminatòria dels setzens de final. Des del primer minut, les blaugrana van tenir el domini del partit i no van desaprofitar la primera ocasió per obrir el marcador. Així, al minut cinc, Jenni Hermoso va definir a la perfecció una jugada per la banda dreta de Marta Torrejón. El mal temps i el fred no van impedir que les jugadores es sentissin còmodes sobre la gespa i van ser superiors tècnicament, tenint en compte l’exigència que els va comportar la potència física del rival. L’efectivitat culer de la primera part va continuar amb diverses oportunitats de gol, fins que al minut 31 Marta Torrejón va marcar el segon, rematant en un servei de còrner.

Després del descans, la intensitat va disminuir una mica. L’equip bielorús va aconseguir arribar diverses vegades a la porteria del Barça, però Sandra Paños va resoldre totes les situacions amb seguretat. Tot i així, les blaugrana van seguir pressionant amb l’entrada de Bárbara -que va donar aire fresc al joc ofensiu- i una ocasió d’Andressa Alves després d’una gran jugada d’estratègia. Finalment, el tercer gol va arribar, de nou, de les botes de Jenni, qui va explicar que “hem sortit com en un partit de Champions. Pots conèixer més o menys el rival, però és una eliminatòria a 180 minuts. Cada partit has d’anar al màxim”.

Les reaccions de l’equip blaugrana van ser molt positives. Per la seva banda, Xavi Llorens va felicitar la defensa i va comentar que “encara podem jugar millor, especialment en atac”. Pel que fa a les jugadores, Marta Torrejón va explicar que es queda amb la primera meitat, ja que “hem creat ocasions més clares i ens n’han originat menys, però la progressió és bona”. D’aquesta manera, el Barça buscarà certificar el pas als vuitens de final en el partit de tornada, el dimecres vinent a les 17 hores al Miniestadi.