Món Esport
El Barça Femení afronta amb il·lusió el partit més important de la seva història
  • CA

El Barça Femení afronta aquest dimecres a la tarda un dels reptes més importants de la seva vida, un partit històric al Miniestadi que enfrontarà al campió de la Lliga espanyola amb el sotscampió de la francesa i d’Europa, el totpoderós París St.Germain (18:30 hores, entrada gratuïta).

Les jugadores de Xavi Llorens arriben a l’anada dels quarts de final de la Champions League amb la moral pels núvols, després d’haver reduït una distància pràcticament insuperable a la Lliga amb l’Athletic Club de Bilbao, de qui s’han situat a només un punt i mancant encara deu jornades pel final del campionat.

Les golejadores Jenny Hermoso, Alèxia Putellas, Ruth Garcia i Bàrbara Latorre ja tenen la canya a punt per seguir fent gols a la Lliga de Campions, davant un equip que ja va demostrar la temporada passada ser capaç d’aixecar el trofeu continental més desitjat, en una final on no va poder vèncer el Wolfsburg, el mateix equip que va eliminar el Barça als mateixos quarts de final.

L’equip parisenc arriba amb l’aura de favorit, amb una de les golejadores del torneig, la brasilera Cristiane (5 gols en 4 partits disputats), i amb una de les millors jugadores del món, la costa-riquenya Shirley Cruz (1 gol i 3 assistències), guanyadora de dues Women’s Champions League amb l’Olympique de Lió, l’històric campió francès.

Xavi Llorens no pretén llança campanes al vol i admet ser “conscient de contra qui ens enfrontem, però tenim possibilitats i hem de lluitar amb les nostres armes. En aquest partit d’anada hem de donar una bona imatge perquè el partit de tornada estigui obert i tinguem possibilitats”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa