El Barça escurça punts al Madrid

El FC Barcelona s’ha imposat amb claredat i ha golejat per 4 a 0 al Getafe en un partit senzill pels blaugrana, on han dominat de principi a fi, i que serveix perquè els catalans afegeixin una mica més d’emoció a la disputa per la Lliga, ja que després del triomf d’avui, es queda a un únic punt del Reial Madrid, tot i que falta que els blancs juguin el seu partit al Calderón.

El primer gol culé va ser obra del xilè Alexis Sánchez, poc després del minut 10 de partit. Quan millor estava jugant el Getafe va arribar un nou gerro d’aigua freda a la vora del descans. En aquesta ocasió va ser Messi l’encarregat de transformar el tercer gol dels homes de Guardiola.

Alexis va signar el seu doblet al minut 73 després de rematar de cap un centre de Cuenca. Sense temps per gaudir del tant del xilè, Pedro va fer el quart i últim gol culé de cap.

La nit al Camp Nou es va arrodonir amb el record de la graderia per a Eric Abidal, el nom del qual va ser corejat en el minut 22 el dia que se sotmetia a una important operació.