Món Esport
El Barça es jugarà el títol de l’ACB amb el Tau
  • CA

Un Barça tens, nerviós ha deixat empatar-se el partit i haver de disputar la pròrroga. Al temps afegit i veient-se abocat a l’eliminació ha tret el seu millor joc i disputarà la final que es preveia. Barça i Tau es jugaran el títol ACB.

Empat a 72 al marcador, darrera possessió de l’Unicaja i els malaguenys desaprofiten l’oportunitat d’obtenir el pas a la final. El Regal Barça ha necessitat veure’s fora per forçar la reacció i a la pròrroga s’han deixat de complexes per exhibir el seu millor nivell. El patiment ha donat la seva recompensa i ha estat l’accés a la final de la Lliga ACB. Defensa contundent, treball estratègic i esforç blaugrana han donat com a resultat el domini aclaparador al marcador en el primer període i en el segon. L’Unicaja no trobava el camí i sense esquerda era impossible doblegar un Barça llançat a la final, però la represa ha refredat el conjunt de Xavi Pascual i ha donat ales als malaguenys. Els d’Aito Garcia Reneses han estat capaços d’empatar i no únicament això sinó que amb un tir lliure de Carlos Cabezas situaven l’Unicaja per davant amb el 55 a 56.

La igualtat ha estat màxima fins al darrer moment i amb empat a 72 s’ha arribat a la fi del temps reglamentari. A la pròrroga recital blaugrana. Un triple de Juan Carlos Navarro començava a marcar diferències amb el 77 a 74 i el Barça ja no ha trobat fre. Victòria blaugrana per 86 a 78 i la final, la més esperada entre Barça i Tau



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa