El Barça es complica el play-off de l’Eurolliga (66-61)

El Barça de Xavi Pascual ha començat el partit amb molta serietat defensiva, imposant la seva superioritat física, que ha permès obrir una petita escletxa al marcador, ajudada pel baix percentatge de llançaments de tres punts de l’equip de Krasnodar. Les pèrdues de pilota, però, han fet que l’equip blaugrana no arribés al descans amb un avantatge més clar al lluminós.

El tercer quart ha començat amb un Randolph que assumia totalment la responsabilitat en atac, i amb una pujada de la intensitat defensiva per part de l’equip rus que ha fet que, per primer cop, i amb un parcial de 8-2, es posés per davant.

La feina silenciosa de Pau Ribas i Samardo Samuels al començament del quart període ha estat replicada pel despertar de Delaley i els triples de l’exmadridista Draper, en un partit que ha esdevingut igualat en anotació.

A poc menys de un minut per acabar el partit, Justin Doellman ha tingut l’oportunitat de posar-se un punt per davant, però ha errat el llançament sol, sota cistella i, immediatament després, l’estrella del Lokomotiv, Delaney, que no ha fet el millor dels seus partits, ha posat tres punts amunt el seu equip i l’ha donat una treballada victoria.