Món Esport
El Barça denuncia pressions de l’Església
  • CA

El Barça ha denunciat avui pressions de l’Església catòlica perquè el club retiri la querella que va presentar contra la COPE per injuries a la institució blaugrana. “Hi ha estaments com l’església catòlica que no li agrada que la portin als jutjats”, ha assegurat Carles Vilarrubí, vicepresident del Barça en declaracions a Rac1, després de lamentar les “pressions ambientals” que viu el club des de fa un any per aquest tema.

En aquest sentit, Vilarrubí ha recordat el sentit de la denuncia contra l’emissora de l’Església catòlica: “En el moment en què una emissora, com la COPE, que posa en dubte la professionalitat de l’equip, de l’entrenador, parla de drogues, dopatge i es parla del propi club com a font, anem als tribunals”.

A més, el representant del Barça també ha denunciat la protecció de la forma bruta de jugar que usa el Madrid, com es va demostrar dimecres en el partit de quarts de final de la Copa del Rei. “El problema és que aquesta gent se sent emparada. Després del dit a l’ull, hi va haver una justificació per part del club. I això genera el caldo de cultiu perquè Pepe se’n vagi de l’olla i faci el que ha fet”, ha insistí.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa