Món Esport
El Barça demana a TV3 que “reconegui el deute”
  • CA

El FC Barcelona s’ha plantat. Els dos darrers partits no han estat una excepció.  L’entitat esportativa ha dit que no deixarà entrar més càmeres de TV3 a l’estadi fins que la cadena signi “un document de reconeixement del deute” de quasi 30 milions d’euros que Audiovisual Sport té de les emissions de la temporada passada amb el club. Amb aquest document el Barça podria cobrar d’una entitat bancària mentre el conflicte es resolt als tribunals.

El conflicte va començar la temporada passada, quan el Barça va deixar entrar a les càmeres de TV3 a l’estadi, en contraindicació d’Audiovisual Sport –empresa participada per TVC i Sogecable- i aquests com a represàlia van deixar de pagar els drets televisius al club.

La televisió vol que sigui un tribunal qui decideixi sobre qui ha de pagar el deute, que ells reclamen a Audiovisual Sport. En canvi el Barça busca cobrar de seguida el deute per tapar un forat en els comptes.

Malgrat alguns rumors i declaracions de representants del club sobre la contundent pressió que es realitzarà a TV3 per aconseguir que reconegui el deute, fonts de la cadena han assegurat a Elsingulardigital que en cap moment el club encara no els ha prohibit entrevistar un jugador de la plantilla com a xantatge.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa