El Barça certifica el pas a semifinals de la Champions

El Barça ja és més a prop de la final de la Champions. El conjunt de Pep Guardiola ha fet valer el 4 a 0 favorable de l’anada contra el Bayern per certificar el pas a les semifinals de la competició. En un partit de tornada insípid i sense brillantor, els blaugranes han empatat a l’Allianz Arena de Munic.

Els bavaresos han sortit forts des del primer moment i han incomodat els catalans. No obstant, de mica en mica, el Barça ha obtingut el control del partit. Només Ribery ha portat perill a la porteria de Valdés. I, just després del descans, el francès ha avançat el Bayern.

Els blaugranes no han perdut els nervis. Han seguit marcant el ritme del matx amb una autoritat incontestable i al minut 72 han rebut la recompensa amb un gol de Keita, que ha segellat el pas a les semifinals. Ara, l’equip de Pep Guardiola s’enfrontarà al Chelsea.