Món Esport
El Barça assegura que Laporta va negar la invitació del club
  • CA

La directiva del Barça assegura que l’expresident del club, Joan Laporta, va ser qui va negar la invitació del club a assistir a l’Assemblea de compromissaris que va tenir lloc dissabte per defensar la seva gestió econòmica. En un comunicat l’entitat afirma que el 14 d’octubre, segons l’article 50 dels Estatuts del club, se li va comunicar de l’acte “en reconeixement del seu dret d’intervenció a l’empara” però “finalment va decidir no participar”.

I, en aquest mateix comunicat, recorden que “en els pròxims dies els socis tindran a la seva disposició una ampliació de la informació sobre la auditoria preventiva o “due dilligence” realitzada per KPMG” i “es podrà consultar a través de la web oficial del Club o recollir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista”. Respecte la decisió de l’Assemblea ara la Junta Directiva es posarà a treballar.

Sala-Martín reitera que Laporta no va ser convidat

A l’altra banda, l’exresponsable econòmic del club, Xavier Sala-Martín, ha assegurat en declaracions a Rac1 que va ser Laporta qui va enviar dues cartes al president Sandro Rosell per demanar la seva intervenció però només li van oferir “parlar des de terra, com un compromissari més”. “No se li ofereix ni un power point, ni un temps pactat per defensar-se”, ha assegurat l’economista.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa