Món Esport
Els Dragons Catalans se citen amb la història i faran sonar ‘Els segadors’ a Old Trafford
  • CA

L’estadi d’Old Trafford acollirà aquest dissabte a les 19:00 hores la final de la Super League XIII de rugbi. Els dos equips que es disputaran el campionat són els Dragons Catalans i el Saint Helens anglès, que defensa el títol. El conjunt nord-català tractarà de convertir-se en el primer equip no britànic en procalamar-se guanyador d’aquesta competició, que és la més important del rugbi a Europa. El partit es podrà veure per TV3.

L’equip nord-català ha arribat a la final de la Super League XIII després d’haver estat el millor equip de la fase regular i d’haver derrotat el Hull KR anglès a les semifinals. Durant aquesta edició del torneig, els Dragons Catalans s’han enfrontat al Saint Helens en tres ocasions, obtenint dues victòries (20 -16 i 30 -31) i una derrota (34 -12).

El club de Perpinyà buscarà assolir la major fita de la seva història. Fins ara, el seu triomf més important va ser aixecar la Challenge Cup a Wembley l’any 2018, sent l’únic equip no anglès que ha aconseguit aquest trofeu. Si els nord-catalans aconseguissin la victòria avui, s’enfrontarien al campió de la lliga australiana a la World Club Challenge.

Aquesta fita per part de l’equip de Perpinyà permetrà que Els Segadors retroni amb força a l’estadi d’Old Trafford, també conegut com”El teatre dels somnis”. Els Dragons tenen com a himne oficial aquesta cançó i, per tant, sonarà durant els instants previs al partit, com ja ha succeït en duels anteriors dels nord-catalans. Els seus aficionats acostumen a donar suport a l’equip cantant l’himne de Catalunya mentre aixequen senyeres o estelades.

De fet, els Dragons Catalans van presentar una samarreta commemorativa de l’èxit d’haver assolit les semifinals on es podia veure l’estelada. La inscripció d’aquesta peça de roba permetia llegir “Catalunya Nord”. Aquesta samarreta va ser tot un èxit de vendes entre els aficionats.



Més notícies
Alèxia Putellas, gran favorita a guanyar la Pilota d'Or | Europa Press
El Barça femení, gran protagonista de les nominacions a la Pilota d’Or
Notícia: El Barça femení, gran protagonista de les nominacions a la Pilota d’Or
Comparteix
Pedri és l'únic blaugrana escollit entre els finalistes a la Pilota d'Or masculina i Messi és el gran favorit
L'Estadi Nacional d'Andorra, en flames | Europa Press
S’incendia l’Estadi Nacional d’Andorra abans del partit contra Anglaterra
Notícia: S’incendia l’Estadi Nacional d’Andorra abans del partit contra Anglaterra
Comparteix
Les autoritats andorranes estudien la viabilitat de la celebració d'aquest duel

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa