Món Esport
Discret debut de Doncic a l’All-Star de l’NBA
  • CA
Luka Doncic, durant el 'Rising Stars' de l'NBA.
Luka Doncic, durant el ‘Rising Stars’ de l’NBA. | EFE

El cap de setmana de l’All-Star comença a Charlotte amb el tradicional Rising Stars, el partit entre els joves talents de primer i segon any de l’NBA. Un cop més, la millor lliga de bàsquet del món utilitza l’aperitiu de la nit de concursos i l’All-Star Game per demostrar que el futur és seu. En un matx de caràcter amistós i amb el nivell defensiu extremadament baix, el conjunt dels Estats Units recupera el tron que la temporada passada Bogdan Bogdanovic i el combinat mundial li va prendre (161-144).

 

En una nit en què Luka Doncic ha estat discret (13 punts i 3/9 en triples) i ha avantposat la diversió i l’espectacle a l’extraordinari rendiment que està demostrant aquesta temporada amb la samarreta de Dallas Mavericks, Kyle Kuzma s’ha emportat l’MVP del partit gràcies als seus 35 punts i 6 rebots. Trae Young (25 punts, 10 assistències i 7 rebots), Ben Simmons (28 punts) Jayson Tatum (30 punts) també han estat molt encertats. Lauri Markkanen i DeAndre Ayton tampoc s’han espantat i han culminat bones actuacions.

 

Aquest dissabte, Doncic tindrà una nova oportunitat per seguir gaudint d’un cap de setmana per passar-s’ho bé. L’eslovè participarà en el concurs d’habilitats, que iniciarà una festa que culminarà amb el sempre espectacular concurs d’esmaixades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa