Món Esport
Detinguts cinc seguidors de l’Espanyol per apallisar un aficionat del mateix equip
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres cinc persones relacionades amb un sector radical de l’afició de l’Espanyol per haver agredit un altre aficionat del mateix club durant la Feria d’Abril d’aquest any a Barcelona. Els detinguts, amb edats compreses entre els 21 i els 26 anys, són veïns de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Cerdanyola del Vallès. Tots ells han passat a disposició judicial.

Segons han informat des del mateix cos de seguretat, set persones més del mateix col·lectiu han quedat denunciades per aquests fets, una d’elles menor d’edat. La pallissa es remunta a l’1 de maig, quan la víctima, que estava amb uns amics a la fira, va ser increpada per una vintena de joves relacionats amb un sector de l’afició radical del RCD Espanyol, un grup que s’autoanomena grup RCDE Firm.

 

Després d’una breu discussió, els joves el van fer caure al terra i el van colpejar amb els punys i amb els peus. La víctima no va poder fer res més que intentar protegir-se fins que, finalment, va quedar inconscient. Només la intervenció d’alguns clients del local va aconseguir que els agressors paressin. A conseqüència de la pallissa, la víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic i lesions diverses a la cara, a les cames i a un peu.

Aquest dijous, el portaveu dels Mossos d’Esquadra, Xavier Porcuna, ha explicat als micròfons de la Cadena SER que “mantenim màxima col·laboració amb l’Espanyol, perquè el club no vol que entrin violents a l’estadi”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa