Món Esport
Demanen dos anys de presó per Oleguer Presas
  • CA

La Fiscalia ha presentat un escrit d’acusació al jutjat de Sabadell demanant una condemna de dos anys de presó per a l’exjugador del Barça Oleguer Presas. El futbolista català està acusat de ser una de les onze persones que va participar en uns incidents amb la policia local de Sabadell la matinada del 27 de setembre del 2003.

L’actual jugador de l’Ajax d’Amsterdam hauria comès un delicte d’atemptat i una falta de lesions per haver agredit un dels agents de la policia que aquella nit va reprimir una festa organitzada amb motiu de la clausura del bar sabadellenc Bemba. En mig dels disturbis originats aquella nit arran de la presència policial a la zona, Oleguer Presas, segons la Fiscalia, hauria llençat una pedra a un agent policial.

Segons l’escrit d’acusació, el policia va resultar ferit lleu al colze. L’acusació pública també demana que Presas indemnitzi aquest agent amb la quantitat de 450 euros. El fiscal del cas assegura que Oleguer, que per aquelles dates encara jugava al Barça B, va refugiar-se en un bar, amb altres joves, on, en entrar-hi, la policia va ser rebuda amb una pluja d’objectes.

L’escrit de la Fiscalia relata que els joves, a més, van abaixar-se els pantalons, en clara mostra de mofa, i van agredir els agents de policia tirant-los maons, pedres i bosses d’escombraries. Del total d’onze persones acusades per la Fiscalia, a tres els demanen dos anys de presó i a la resta divuit mesos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa