Món Esport
Del Bosque deixa la selecció espanyola
  • CA

El seleccionador nacional de futbol, Vicente del Bosque, va anunciar la setmana passada la seva intenció de deixar la selecció espanyola el 31 de juliol de manera “irrevocable”, una decisió que ja ha fet oficial la Reial Federació Espanyola de Futbol, presidida per Ángel María Villar.

“El president de la RFEF, Ángel María Villar, i el seleccionador nacional, Vicente del Bosque, han mantingut avui, 4 de juliol, una reunió a Madrid en què el seleccionador ha manifestat al president de la RFEF la seva idea de no continuar al capdavant de l’equip nacional”, ha anunciat l’organisme.

“El 31 de juliol deixaré de ser seleccionador d’Espanya, ja ho sap Villar i és una decisió irrevocable. Fins aleshores compliré amb la meva obligació i seguiré essent seleccionador. Aquest dia s’acaba el contracte amb la Federació”, ha recordat Del Bosque, en declaracions a ‘El Partido de las 12’ de la Cadena COPE.

“He tingut un contacte diari amb Villar i sap les meves intencions des de fa molt temps. Res més. En qualsevol cas ja l’hi havia confirmat. Tan si l’Eurocopa sortia bé, com malament, la decisió estava presa”, ha admès el tècnic salmantí.

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha confirmat aquest dilluns que el seleccionador Vicente del Bosque no continuarà al capdavant de la selecció espanyola i posarà fi a una etapa de gairebé vuit anys marcada pels èxits en el Mundial 2010 i l’Eurocopa 2012.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa