Tot i tenir el partit gairebé decidit bona part del temps, finalment,decidirà el Camp Nou. El Barça ha perdut al camp de l’Arsenal per 2-1 en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i els de Guardiola hauran de remuntar l’eliminatòria a l’estadi blaugrana si volen ser als quarts de final de la competició.

És un càstig exagerat pels de Pep Guardiola tal com ha anat el partit. Villa ha avançat el Barça al minut 26 i podria haver augmentat el seu avantatge si hagués precisat millor les seves rematades, que han estat moltes. La possessió i les ocasions han estat blaugranes durant els 70 minuts del partit. Però els londinencs no han perdut la fe i en l’últim quart d’hora han capgirat el marcador amb dianes de Van Persie i Arxavin.