Hi havia molta gent que ja estava preparada per celebrar la victòria de Los Angeles Lakers. L’equip de Califòrnia, liderat per LeBron James, només necessita una victòria més contra Miami Heat per proclamar-se campió de l’NBA deu anys després de fer-ho per últim cop i aquest era el primer match ball. Tanmateix, Jimmy Butler, estrella dels de Florida, ha decidit que encara no era el moment de llançar la tovallola i amb un partit espectacular, on ha arribat a aconseguir un triple doble, ha mantingut les opcions vives per a ell i els seus companys i ha allargat, una mica més, el show de les finals de l’NBA (108-111).

Els encarregats de dirigir el partit i marcar-ne el ritme han estat els Miami Heat des de bon començament. Han pres el domini del marcador i els Lakers s’han ocupat d’anar retallant distàncies en ràfegues espontànies. És per això que els de Florida han guanyat els tres primers parcials. De poc, però els han guanyat. Es podria dir que ha estat més simbòlic que una altra cosa, però suficient per demostrar als californians que no ho tindrien gens senzill. Com si es tractés d’una cursa ciclista, els de LeBron James han esperat fins al darrer quart per atacar. Ho han fet amb tot el que tenien i han arribat a forçar un final d’aquells d’infart. Tot i això, Danny Green ha fallat el darrer llançament per donar la victòria als Lakers i Miami continua amb vida.

El jugador més destacat del partit ha estat, sense cap mena de dubte, Jimmy Butler. L’aler dels Heat ha acabat el duel amb 35 punts, 12 rebots i 11 assistències. De fet, només ha descansat un minut i és que Erik Spoelstra només ha utilitzat set jugadors. Duncan Robinson, amb 26 punts, també ha contribuït a la victòria. Per part dels Lakers, LeBron James ha fet tot el que ha pogut però no ha estat suficient. Ha anotat 40 punts i ha recollit 13 rebots, mentre que Anthony Davis, amb 28 punts i 12 rebots, també ha estat una peça important.