Món Esport
Competició estudia sancionar Mourinho i Tito Vilanova
  • CA

El Comitè de Competició de la RFEF podria suspendre l’entrenador del Reial Madrid, José Mouriho entre 4 i 12 partits per l’incident que va protagonitzar amb el segon entrenador del FC Barcelona, Tito Vilanova, en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya. Això serà en el cas que Competició qualifiqui com a “agressió”. Si es considera “greu”, el podrien multar amb entre 600 i 3.000 euros.

D’altra banda, a Tito Vilanova el podrien sancionar amb la suspensió de fins a quatre partits o una multa fins a 600 euros si l’acció realitzada contra el tècnic del Reial Madrid es considera lleu.

Finalment, David Villa i Özil hauran de complir un partit de sanció per enfrontar-se l’un contra l’altre després de l’entrada de Marcelo, i el propi lateral brasiler per aquesta falta contra Cesc.

Disculpes de Moruinho davant els seus seguidors

José Mourinho ha penjat un comunicat al web del seu club adreçat “al madridisme” perquè vol disculpar-se “davant seu, i només davant el madridisme” per la seva actitud en l’últim partit”. “Alguns estan més adaptats que jo a la hipocresia del futbol, ho fan amb la cara amagada, amb la boca tapada i en el més profund dels túnels. Jo no aprenc a ser hipòcrita. No aprenc ni vull”, ha apuntat Mourinho.

L’entrenador blanc ha desmentit que tingui intenció d’abandonar la disciplina blanca com s’havia especulat en les últime hores. “Només qui no em coneix pot somniar, inventar o creure que pugui marxar ara del Reial Madrid. No me’n vaig. Segur. Seguríssim!”, ha sentenciat en una carta penjada al web del club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa